ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας Ghassan El Khazen προσέφερε σε 175 οικογένειες της Ρόδου το κρέας για το πασχαλινό τραπέζι

Νατάσα Παμπρή 1 λεπτό ανάγνωση
410664df-081a-4d2b-a0a2-d7993c745c95

Πράξη αλ­λη­λεγ­γύ­ης προς ευά­λω­τους συ­μπο­λί­τες μας τις Άγιες Ημέ­ρες – Ο Ghassan El Khazen δρα­στη­ριο­ποιεί­ται τα τε­λευ­ταία χρό­νια επι­χει­ρη­μα­τι­κά στο νησί

Μια ου­σια­στι­κή πράξη κοι­νω­νι­κής προ­σφο­ράς, αλ­λη­λεγ­γύ­ης και γεν­ναιο­δω­ρί­ας πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στη Ρόδο, ενό­ψει του Πάσχα, καθώς 175 οι­κο­νο­μι­κά αδύ­να­μες οι­κο­γέ­νειες έλα­βαν κρέας για το πα­σχα­λι­νό τους τρα­πέ­ζι, χάρη στην πρω­το­βου­λία Λι­βα­νέ­ζου επι­χει­ρη­μα­τία που δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στο νησί, ώστε να μην λεί­ψει από κα­νέ­ναν συ­μπο­λί­τη μας το φε­τι­νό Πάσχα.

Ει­δι­κό­τε­ρα, λίγες ημέ­ρες πριν το Πάσχα, δια­νε­μή­θη­καν 175 τσά­ντες, κα­θε­μία από τις οποί­ες πε­ριεί­χε πε­ρί­που τέσ­σε­ρα κιλά κρέας.

Η διά­θε­ση έγινε μέσω των εκ­κλη­σιών στη Θολό, στ’ Απόλ­λω­να, στην Κρε­μα­στή, στους Αγί­ους Απο­στό­λους και στην Ια­λυ­σό, ενώ ση­μα­ντι­κό μέρος της δια­νο­μής ανέ­λα­βε το το­πι­κό τμήμα του Ερυ­θρού Σταυ­ρού.

Πίσω από την πρω­το­βου­λία βρί­σκε­ται ο επι­χει­ρη­μα­τί­ας Ghassan El Khazen, ο οποί­ος τα τε­λευ­ταία χρό­νια έχει ανα­πτύ­ξει επι­χει­ρη­μα­τι­κή δρα­στη­ριό­τη­τα στη Ρόδο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που προ­χω­ρά σε αντί­στοι­χες κι­νή­σεις αλ­λη­λεγ­γύ­ης, επι­λέ­γο­ντας να στη­ρί­ζει δια­κρι­τι­κά ευά­λω­τες οι­κο­γέ­νειες που αντι­με­τω­πί­ζουν οι­κο­νο­μι­κές δυ­σκο­λί­ες.

Σε μια πε­ρί­ο­δο όπου η κοι­νω­νι­κή αλ­λη­λεγ­γύη δο­κι­μά­ζε­ται, τέ­τοιες πρω­το­βου­λί­ες ανα­δει­κνύ­ουν τη ση­μα­σία της έμπρα­κτης στή­ρι­ξης προς τον συ­νάν­θρω­πο, ανε­ξαρ­τή­τως κα­τα­γω­γής. Είναι αξιο­ση­μεί­ω­το όταν κά­ποιος συ­μπο­λί­της μας που δεν κα­τά­γε­ται από την Ελ­λά­δα επι­λέ­γει να πράτ­τει με δια­κρι­τι­κό­τη­τα και συ­νέ­πεια. Στην υλο­ποί­η­ση της δρά­σης συ­νέ­βα­λε και ο Χρή­στος Μι­χα­λά­κης, ιδιο­κτή­της του εστια­το­ρί­ου «Για­ρέ­νης» στ’ Απόλ­λω­να, ο οποί­ος συμ­με­τεί­χε στην προ­μή­θεια των κρε­ά­των, στη­ρί­ζο­ντας ενερ­γά την προ­σπά­θεια.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 7 σχόλια

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Φ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    Συγχαρητήρια στον εξαίρετο αυτόν άνθρωπο. Ας τα βλέπουν ορισμένοι πλούσιοι η εφοπλιστές σπαγκοραμενοι που θέλουν να βγάλουν και από την μύγα ξύγκι. Αυτή είναι ανθρωπιά και χαρακτήρας πραγματικά φιλάνθρωπος.

  2. Adonis Spet

    Αυτά να τα βλέπει ο ΠΛΕΥΡΗΣ , ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

  3. Fsye

    Ελεος μ τον Πόντιος πιλοτος τι συνδέει την πολιτική μ αυυο.?

  4. Πόντιος πιλότος F1

    Συγχαρητήρια στον άνθρωπο αυτός είναι πολύ ποίο Έλληνας από αυτούς πού μας κυβερνούν αυτοί οι πειναλες θα περιδρομιασουν τώρα το Πάσχα, ρώτησαν και κανένα συνταξιούχο η κάποια φτωχή οικογένεια αν έχει να πάρει λίγο κρέας αυτές τής μέρες? Όχι αφού αυτοί καί τά σόγια τούς θα φάνε μέχρι σκασμου. Μακάρι να φάνε πολύ οι πειναλες

  5. ΤΑΣΟΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗ ΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ

  6. k.Chatzigeorgiou

    Πολύ ευγενικό εκ μέρους του. Μακάρι και άλλοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί να προβούν σε τετοιες ενέργειες και όχι μόνο να προσβλέπουν στο ευκολο κ’ερδος γδέρνοντας και μπαζόνοντας το νησί.

  7. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΛΑΓΓΕΣΗΣ

    Χωρίς σχόλια