Τοπικές Ειδήσεις

Η δυναμική η συσπείρωση και η μεγάλη προσέλευση τα συστατικά της εκδήλωσης για την κοπή πίτας της ΝΔ

Σε μια εκδήλωση που επιβεβαίωσε τη δυναμική, τη συσπείρωση και την αισιοδοξία της παράταξης πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Mediterranean η κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας.

Ρεπορτάζ: Χ. Μυστιλιάδης 

Η παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Βασίλη Σπανάκη, έδωσε ξεχωριστό πολιτικό βάρος στη βραδιά, σηματοδοτώντας τη διαρκή στήριξη της κυβέρνησης στα Δωδεκάνησα και την έμπρακτη σύνδεση της κεντρικής πολιτικής σκηνής με την τοπική κοινωνία.

Στην ομιλία του ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης, ανέδειξε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και τη σταθερή πορεία μεταρρυθμίσεων για τη χώρα, τονίζοντας πως η Nέα Δημοκρατία παραμένει δυνατή – ενωμένη και συνεχίζει με πίστη στις αρχές της, με σχέδιο και με καθαρό στόχο: την ανάπτυξη, την πρόοδο και τη στήριξη της κοινωνίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου