Αθλητικά

Κολύμβηση: Συναρπαστικό και το 3ο Grand Prix

Με απόλυτη επιτυχία έγινε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου το 3ο  Κολυμβητικό Grand Prix, με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές να αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με εντυπωσιακή επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, το 3ο  Grand Prix της χρονιάς στο Κολλέγιο Ρόδου, επιβεβαιώνοντας τη συνεχόμενη ανοδική πορεία της διοργάνωσης και των αθλητών μας!

26 νέα ρεκόρ Grand Prix, δεκάδες ατομικά ρεκόρ, εξαιρετικές εμφανίσεις και μοναδική ενέργεια από αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, γέμισαν την πισίνα με χρώμα, πάθος και ρυθμό!

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αποτελώντας για ακόμη μία φορά έναν από τους σημαντικότερους κολυμβητικούς αγώνες στη Δωδεκάνησο, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ρόδου και τον ΔΟΠΑΡ, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους — χαμόγελα, προσπάθεια, ένταση, αθλητικό ήθος και υπέροχες στιγμές που θα θυμόμαστε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές μας, που με συνέπεια και αγάπη στέκονται δίπλα στο όραμα και στους αθλητές μας.

Επόμενη στάση: Grand Prix #4 – 21 Μαρτίου! Σας περιμένουμε όλους στην κερκίδα να στηρίξετε τους αθλητές μας!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου