ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάλυμνος: Φάλαινα έκανε την εμφάνισή της στον κόλπο των Αργινώντων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΑΛΑΙΝΑ

Μια σπά­νια επι­σκέ­πτρια βρέ­θη­κε χθες Πέμ­πτη στην Κά­λυ­μνο, όταν φά­λαι­να με­σαί­ου με­γέ­θους έκανε την εμ­φά­νι­σή της στον κόλπο των Αρ­γι­νώ­ντων, προ­κα­λώ­ντας έκ­πλη­ξη σε κα­τοί­κους και επι­σκέ­πτες της πε­ριο­χής.

Το πε­ρι­στα­τι­κό απα­θα­να­τί­στη­κε σε βί­ντεο, το οποίο δη­μο­σιεύ­θη­κε στα μέσα κοι­νω­νι­κής δι­κτύ­ω­σης και δεί­χνει το εντυ­πω­σια­κό θα­λάσ­σιο θη­λα­στι­κό να κι­νεί­ται ήρεμα στα νερά του κόλ­που, προ­σφέ­ρο­ντας ένα σπά­νιο θέαμα για τα ελ­λη­νι­κά δε­δο­μέ­να.

Η πα­ρου­σία φα­λαι­νών στο Αι­γαίο δεν είναι συχνή, ωστό­σο τα τε­λευ­ταία χρό­νια έχουν κα­τα­γρα­φεί με­μο­νω­μέ­νες εμ­φα­νί­σεις σε διά­φο­ρες θα­λάσ­σιες πε­ριο­χές της χώρας, γε­γο­νός που προ­σελ­κύ­ει το εν­δια­φέ­ρον τόσο των κα­τοί­κων όσο και των επι­στη­μό­νων.

Πηγή: protothema.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.