ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν μπόρεσε να δέσει το Blue Star Chios στην Κάσο εξαιτίας της κακοκαιρίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Blue Star Chios

Τις βρα­δι­νές ώρες χθες, ενη­με­ρώ­θηκε η Λιμε­νική Αρχή της Κάσου από τον Πλοί­αρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ» Ν.Π. 10883, ότι κρί­νε­ται επι­σφα­λής η προ­σέγ­γισή του στο λιμάνι της Κάσου, λόγω των δυσμε­νών και­ρι­κών συν­θη­κών που επι­κρα­τού­σαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνε­χί­σει το εγκε­κρι­μένο δρο­μο­λό­γιό του για τα λιμάνια Σητείας-Ηρακλείου-Θήρας-Πειραιά.

Στο πλοίο επέ­βαι­ναν 21 επι­βά­τες και 5 Ι.Χ.Ε. οχήματα προς απο­βί­βαση, ενώ στο λιμάνι της Κάσου ανέ­με­ναν προς επι­βί­βαση 7 επι­βά­τες και 5 φορτηγά οχήματα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.