ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρά Κολύμβηση: Δυο ασημένια μετάλλια και κατοχύρωσε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Νίκος Κοντού

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Νίκος Κοντού- Παρά κολύμβηση

Το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 5 και 6 Ιουλίου στο  κλειστό κολυμ­βη­τή­ριο του ΟΑΚΑ διε­ξή­χθη το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Παρά Κολύμ­βη­σης 2025, στο οποίο συμ­με­τεί­χαν περισ­σό­τε­ροι από 200 αθλητές και αθλή­τριες από 25 σωμα­τεία της χώρα μας.

Μεταξύ αυτών και ο Ροδίτης Νίκος Κοντού, ο οποίος επι­βε­βαί­ωσε ακόμα μία φορά ότι βρί­σκε­ται ανάμεσα στους κορυ­φαί­ους κολυμ­βη­τές της Ελλάδας.

Ο Νίκος Κοντού κατέ­κτησε δύο αση­μέ­νια μετάλ­λια στα 50 και στα 100 μέτρα ύπτιο και ταυ­τό­χρονα κατο­χύ­ρωσε και επίσημα την πρό­κρισή του στο  Παγκό­σμιο Πρω­τά­θλημα  Παρά Κολύμ­βη­σης που θα γίνει τον Σεπτέμ­βριο στην Σιγκα­πούρη.

Αξίζει να σημειώ­σουμε ότι ο Νίκος Κοντού μέσω ανα­κοί­νω­σής του ευχα­ρί­στησε  το Titania Hotel Athens και τον όμιλο H Hotels Collection για τη στήριξη, που όπως ανέφερε «δεν είναι αυτο­νό­ητη και δεν περνάει απα­ρα­τή­ρητη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.