ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Ενίσχυση με Ενσιά και Ψιμόπουλο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδος

Σε πλήρη εξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται ο προ­γραμ­μα­τι­σμό του Α.Σ. Ρόδος στην χει­με­ρι­νή με­τεγ­γρα­φι­κή πε­ρί­ο­δο, που ξε­κί­νη­σε επί­ση­μα από την 1η Ια­νουα­ρί­ου, προ­κει­μέ­νου να γί­νουν οι απα­ραί­τη­τες προ­σθα­φαι­ρέ­σεις στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό, για να πο­ρευ­τεί ο σύλ­λο­γος στην συ­νέ­χεια της σεζόν.

Τα «ελά­φια» έχουν απο­χαι­ρε­τί­σει πέντε πο­δο­σφαι­ρι­στές μέχρι στιγ­μής και πλέον ήρθε η ώρα για ενί­σχυ­ση.

Σύμ­φω­να με όσα έγι­ναν γνω­στά, οι «πρά­σι­νοι» συμ­φώ­νη­σαν σε όλα με τον Γάλλο επι­θε­τι­κό Φιλίπ Ενσία ο οποί­ος στο πρό­σφα­το πα­ρελ­θόν έχει φο­ρέ­σει την φα­νέ­λα της ΑΕΡΑ και με τον Έλ­λη­να τερ­μα­το­φύ­λα­κα Νίκο Ψι­μό­που­λο ο οποίο αγω­νί­στη­κε στα «ελά­φια» και πριν από δύο χρό­νια.

Ο Ψι­μό­που­λος έχει έρθει ήδη στο νησί μας και έχει εντα­χθεί στις προ­πο­νή­σεις, κάτι που δεν ισχύ­ει για τον Φιλιπ Ενσία μέχρι την στιγ­μή που γρά­φο­νται αυτές οι γραμ­μές, με την άφιξή του στη Ρόδο να ανα­μέ­νε­ται από ημέρα σε ημέρα. Πά­ντως αξί­ζει να ση­μειώ­σου­με ότι οι με­τεγ­γρα­φές των αθλη­τών δεν έχουν ανα­κοι­νω­θεί επί­ση­μα από τα «ελά­φια».

Από εκεί και πέρα, οι άν­θρω­ποι του Α.Σ. Ρόδος σε συ­νερ­γα­σία με τον προ­πο­νη­τή Δη­μή­τρη Χρυ­σό­που­λο ψά­χνουν στην αγορά πο­δο­σφαι­ρι­στές με συ­γκε­κρι­μέ­να χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά στο παι­χνί­δι τους για να ενι­σχύ­σουν το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό της ομά­δας, με τις εξε­λί­ξεις να ανα­μέ­νο­νται προ­σε­χώς.

Όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία για το εκτός έδρας το­πι­κό ντέρ­μπι του Σαβ­βά­του με την ΑΕΡΑ, συ­νε­χί­στη­κε την Πέμ­πτη και θα ολο­κλη­ρω­θεί την Πα­ρα­σκευή, με τον Δη­μή­τρη Χρυ­σό­που­λο να επι­κε­ντρώ­νε­ται στην τα­κτι­κή που θα ακο­λου­θή­σει η ομάδα του.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.