ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών: Νίκη για να παραμείνει στην κορυφή θέλει ο ΑΣΤΙΡ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΙΡ

Σήμερα Κυριακή 22/12 θα διε­ξα­χθούν όλα τα παι­χνί­δια της 7ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας Γυναι­κών στον 4ο όμιλο που συμ­με­τέ­χει ο ΑΣΤΙΡ.

Τα κορί­τσια του Βαγγέλη Χατζηα­ντω­νίου θα υπο­δε­χθούν στις 16:00 στο δημο­τικό γήπεδο Θεο­λό­γου την Ολυ­μπιάδα Υμηττού, με μονα­δικό στόχο την κατά­κτηση των τριών βαθμών της νίκης προ­κει­μέ­νου να παρα­μεί­νουν στην κορυφή της βαθ­μο­λο­γίας. Το παι­χνίδι θα «σφυ­ρί­ξει» ο Σάββας Κατσι­δώ­νης, με βοηθούς του Τσα­μπίκο Πηδιάκη και τον Αλέξανδρο- Μιχάλη Γιαν­νούλη, όλοι από τον σύν­δε­σμο Δωδε­κα­νή­σου.

Από εκεί και πέρα, στις 12:30 ο ΠΑΣ Λέσβου θα φιλο­ξε­νή­σει τον Α.Ο. Βρι­λησ­σίων, στις 15:00 ο Θρί­αμ­βος Χαϊ­δα­ρίου θα αντι­με­τω­πί­σει τον Αχαρ­ναϊκό και ο Ατρό­μη­τος Αθηνών τον Ιάσονα Ιλίου, ενώ ο ΑΠΣ Σαπφώ έχει ρεπό.

Ανα­λυ­τικά:

Β’ Εθνική Κατη­γο­ρία Γυναι­κών

4ος όμιλος

7η αγω­νι­στική

Κυριακή 22/12

-Δημοτικό γήπεδο Μόριας 12:30

ΠΑΣ Λέσβου- Α.Ο. Βρι­λησ­σίων

Διαι­τη­τές: Πατσα­τζής, Σύβρης, Αχλιο­πί­τας

-Γήπεδο ποδο­σφαί­ρου «Τάκης Χαρα­λα­μπί­δης» 15:00

Θρί­αμ­βος Χαϊδαρίου- Αχαρ­ναϊ­κός

Διαι­τη­τές: Λεμπέ­σης, Τρια­ντα­φυλ­λί­δης, Που­λό­που­λος

-Γήπεδο Αγίου Ιερό­θεου 15:00

Ατρό­μη­τος Αθηνών- Ιάσονας Ιλίου

Διαι­τη­τές: Φωτάκος, Συνε­φιάς, Πρασσά

-Δημοτικό γήπεδο Θεο­λό­γου 16:00

ΑΣΤΙΡ- Ολυ­μπιάδα Υμηττού

Διαι­τη­τές: Κατσι­δώ­νης, Πηδιά­κης, Γιαν­νού­λης

Ρεπό: ΑΠΣ Σαπφώ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.