ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο ρεπορτάζ για Κω και Νίσυρο από την τηλεόραση του Alpha

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Alpha 01

Με 4 ρεπορ­τάζ – αφιε­ρώ­ματα σε διά­στημα 2 εβδο­μά­δων προ­βάλ­λε­ται η Κως και η Νίσυρος στην εκπομπή «Καλο­καίρι Παντού», που παρου­σιά­ζουν η Κατε­ρίνα Και­νούρ­γιου και ο Παύλος Στα­μα­τό­που­λος στη μεση­με­ριανή ζώνη του ALPHA.

Στις 22 και 24 Ιουλίου προ­βλή­θη­καν τα δυο πρώτα και μέσα στην εβδο­μάδα θα προ­βλη­θούν και τα υπό­λοιπα.

Η διορ­γά­νωση της δημο­σιο­γρα­φι­κής απο­στο­λής καθώς και τα γυρί­σματα πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν με την επι­μέ­λεια του Ενιαίου Φορέα Του­ρι­σμού Κω – Νισύρου και το κόστος καλύ­φθηκε από χορη­γούς.

Ευχα­ρι­στούμε την Δημο­τική Τηλε­ό­ραση Κω και τον οπε­ρα­τέρ Μιχάλη Χατζη­θέ­μελη, το ξενο­δο­χείο Natura στο Ψαλίδι, το του­ρι­στικό γραφείο Nobel Travel, τον Ιππικό Όμιλο Αγίου Γεωρ­γίου, το Λύκειο Ελλη­νί­δων Κω, τις ενοι­κιά­σεις ποδη­λά­των Escape, την Ψαρο­τα­βέρνα Μπαρ­μπούνι, το του­ρι­στικό σκάφος Καπετάν Δημή­τρης και τον Δήμο Νισύρου.

kostoday

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.