Ο Νότης Σφακιανάκης όσο ψηλά και αν φτάσει ποτέ δεν ξεχνά τους φίλους του και το νησί του.
Με κάθε ευκαιρία και ειδικά τα Καλοκαίρια απολαμβάνει τις διακοπές του στις ομορφιές της Κω.
Παρέα του οι παιδικοί του φίλοι, απλά λαϊκά παιδιά, παιδιά της δουλειάς και του αγώνα που ήταν δίπλα του από τότε που δεν ήταν γνωστός.
Πάντα φροντίζει να βρίσκει λίγο χρόνο για να παίξει το αγαπημένο του ποδοβόλεϊ, στην παραλία του κουμπάρου του Πέτρου Καίσερλη.
Η KosVoice τον πέτυχε σε μια έξοδo του με την παρέα του στο εστιατόριο του φίλου του Δημήτρη Παρασκευά.
Δεν χάσαμε την ευκαιρία και αποθανατίσαμε την στιγμή.
Να είσαι καλά Νότη..
Καλό Καλοκαίρι
KosVoice
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.