ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λειψοί: Καταδύσεις και εθελοντικός καθαρισμός του βυθού με τη συμμετοχή του Δημάρχου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Λειψοί καθαρισμός

Το του­ρι­στικό τους «προϊόν» θα εμπλου­τί­σουν οι Λειψοί με την προ­σθήκη των οργα­νω­μέ­νων κατα­δύ­σεων στη λίστα των του­ρι­στι­κών υπη­ρε­σιών που θα παρέ­χουν στους ταξι­διώ­τες από το επόμενο έτος. Ενόψει της νέας σεζόν ανοίγει η πρώτη σχολή κατα­δύ­σεων στο μυθικό νησί της Καλυ­ψούς, η οποία και έκανε την «επίσημη πρώτη βουτιά» με στόχο να ενι­σχύ­σει το οικο­λο­γικό κάλεσμα του Δήμου.

Ο Δήμαρ­χος Λειψών Φώτης Μάγγος σε συνερ­γα­σία με τον ιδιο­κτήτη της σχολής και εκπαι­δευτή κατα­δύ­σεων Νικήτα Χήρα πραγ­μα­το­ποί­η­σαν την Κυριακή 9 Οκτω­βρίου, εθε­λο­ντικό καθα­ρι­σμό του βυθού του λιμένα των Λειψών https://www.youtube.com/watch?v=OMgotMpaTPk που οδήγησε στην συλλογή και ανά­συρση μεγάλου όγκου καλω­δίων, καθώς και άλλων υπο­θα­λάσ­σιων απορ­ριμ­μά­των. «Το τερπνόν μετά του ωφε­λί­μου για το νησί μας. Εκτός από την πολύ­τιμη συνει­σφορά του καθα­ρι­σμού και τη μονα­δική εμπει­ρία κατά­δυ­σης, η πρω­το­βου­λία αυτή εντάσ­σε­ται στη δια­δι­κα­σία εκπαί­δευ­σης μου για τη λήψη διπλώ­μα­τος αυτο­δύτη με την προ­ο­πτική διε­ξα­γω­γής ξεχω­ρι­στών υπο­βρύ­χιων τελετών στους Λειψούς ως δημάρ­χου, στο άμεσο μέλλον», εξηγεί ο κ. Μάγγος ανα­φο­ρικά με μελ­λο­ντι­κές πρω­τό­τυ­πες του­ρι­στι­κές δράσεις του Δήμου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.