ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αστυνομία

Την 15-09-2022 το πρωί συ­νε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου, 38χρο­νος ημε­δα­πός σε βάρος του οποί­ου εκ­κρε­μού­σε κα­τα­δι­κα­στι­κή από­φα­ση του Τρι­με­λούς Στρα­το­δι­κεί­ου Αθη­νών με ποινή φυ­λά­κι­σης -8- μηνών και -18- ημε­ρών για ανυ­πο­τα­ξία.

Την 16-09-2022 πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες συ­νε­λή­φθη στη Ρόδο, από πε­ρι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., 18χρο­νος ημε­δα­πός στην κα­το­χή του οποί­ου βρέ­θη­κε και κα­τα­σχέ­θη­κε πτυσ­σό­με­νο μα­χαί­ρι με λάμα -8- εκα­το­στά.

Την 16-09-2022/06.00’ στο 2ο χλμ. της επαρχ. οδού Ρόδου – Κα­μεί­ρου, Ι.Χ.Ε. αυ­το­κί­νη­το οδη­γού­με­νο από 25χρονο ημε­δα­πό συ­γκρού­σθη­κε πλα­γιο­με­τω­πι­κά με Ι.Χ.Ε. αυ­το­κί­νη­το που οδη­γού­σε 51χρο­νος αλ­λο­δα­πός με απο­τέ­λε­σμα τον θα­νά­σι­μο τραυ­μα­τι­σμό του 51χρο­νου. Ο 25χρο­νος συ­νε­λή­φθη. Τα ακρι­βή αίτια και οι συν­θή­κες του τρο­χαί­ου δυ­στυ­χή­μα­τος ερευ­νώ­νται από το Τμήμα Τρο­χαί­ας Ρόδου.

Την 15-09-2022 το από­γευ­μα συ­νε­λή­φθη­σαν στην Κά­λυ­μνο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Κα­λυ­μνί­ων: α) 32χρο­νος ημε­δα­πός, στην κα­το­χή του οποί­ου βρέ­θη­καν -3,9- γραμμ.

Κά­λυ­μνο κάν­να­βης. β) 39χρο­νος ημε­δα­πός γιατί στο πλαί­σιο διε­ρεύ­νη­σης υπό­θε­σης δια­κί­νη­σης ναρ­κω­τι­κών έπει­τα από έρευ­να που έγινε στην κα­τοι­κία του, πα­ρου­σία δι­κα­στι­κού λει­τουρ­γού, βρέ­θη­καν -9- ναρ­κω­τι­κά δι­σκία χωρίς ια­τρι­κή συ­ντα­γή και -33,6- γραμμ. κάν­να­βης. Οι ναρ­κω­τι­κές ου­σί­ες κα­τα­σχέ­θη­καν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.