Αθλητικά

Διγενής: Τελευταία «πινελιά» στο ρόστερ, έκλεισε τα φιλικά του

Στην περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυσή του, την οποία δεν σχεδίαζε αλλά του προέκυψε ως ευκαιρία την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί, είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Διγενής.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση του σωματείου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνο Τσιούφη από τα Τρίκαλα, ο οποίος εγκαταστάθηκε στο νησί στο πλαίσιο των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Κάπου εδώ η μετεγγραφική δραστηριότητα των Κοσκινιατών λαμβάνει τέλος και οι πάντες αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 16 Αυγούστου.
Πιστός στη συνήθειά του να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του, προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης φρόντισε να κλείσει από νωρίς τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα μοντάρει το συγκρότημά του.
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Ευκλή, στις 10 του μήνα θα ακολουθήσει το δίτερμα με τον Αστέρα Παστίδας, μία εβδομάδα αργότερα αυτό με τον Απόλλωνα Καλυθιών, για τις 24 Σεπτεμβρίου προγραμματίστηκε αγώνας και πάλι με τον Αστέρα Παστίδας, ενώ την 1η Οκτωβρίου ο Διγενής θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Βατίου. Στα παραπάνω πέντε ματς ενδέχεται να προστεθεί ένα ακόμα, εφόσον βρεθεί μία βολική ημερομηνία και πρόθυμος αντίπαλος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου