Τοπικές Ειδήσεις

Μηχανή βλάβη στο Ε/Γ-Ο/Γ ”ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ”

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Ρ.38, για μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του πλοίου κατά την εκτέλεση δρομολογίου του από λιμένα ν. Ρόδου για λιμένες ν. Σύμης, Κώ, Καλύμνου, Λειψών, Πάτμου, με 137 επιβάτες, χωρίς ο Πλοίαρχος να αιτεί συνδρομή.

Το πλοίο επέστρεψε αυτοδύναμα στον λιμένα Ρόδου, όπου αποβίβασε τους επιβάτες του με ασφάλεια και στην συνέχεια του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα το πλοίο αναγνωρισμένο οργανισμό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου επετράπη ο απόπλους του πλοίου μετά την προσκόμιση του προαναφερόμενου βεβαιωτικού και το πλοίο απέπλευσε για εκτέλεση του εγκεκριμένου δρομολογίου του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου