ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσεις Ανώτατων Αξιωματικών: Προαγωγή του πρώην Στρατηγού Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΠΗΣ

Ξεκί­νη­σαν οι Τακτι­κές Κρίσεις των Ανω­τά­των Αξιω­μα­τι­κών των Ενόπλων Δυνά­μεων.  Συγκε­κρι­μένα, το ΣΑΓΕ (Συμ­βού­λιο Αρχηγών Γενικών Επι­τε­λείων) κατά την συνε­δρί­ασή του, έκρινε τους αξιω­μα­τι­κούς στη θέση Αντι­στρά­τη­γου, Αντι­ναύ­αρ­χου, Υπο­ναύ­αρ­χου, Αντι­πτέ­ραρ­χου και Υπο­πτέ­ραρ­χου και απο­φά­σισε ποιοι θα δια­τη­ρη­θούν στη θέση του και ποιοι θα απο­στρα­τευ­τούν.

Στο Στρατό Ξηράς προ­ή­γαγε στο βαθμό του Αντι­στρα­τή­γου, για πλήρωση κενών θέσεων τον Υπο­στρά­τηγο (ΔΒ) Χούπη Δημή­τριο πρώην Διοι­κητή της 95 ΑΔΤΕ ο οποίος ανα­λαμ­βά­νει σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες την Διοί­κηση της ΑΣΔΕΝ.

Σημειώ­νε­ται ότι δια­τη­ρή­θηκε στον βαθμό του Αντι­στρα­τή­γου ο πρώην ΑΣΔΕΝ και Διοι­κη­τής της 95 ΑΔΤΕ Νικό­λαος Φλάρης που ανα­λαμ­βά­νει πλέον την καίρια θέση του Γενικού Επι­θε­ω­ρητή Στρατού.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.