ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Αλίμου διέθεσαν τα χρήματα του Bazaar σε σχολεία των Δωδεκανήσων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
655

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ BAZAAR ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σε μια εποχή που χαρα­κτη­ρί­ζε­ται  από ανα­σφά­λεια , ατο­μι­κι­σμό και επι­φυ­λα­κτι­κό­τητα, το δημόσιο σχολείο σήμερα δια­δρα­μα­τί­ζει  σπου­δαίο ρόλο, ενδυ­να­μώ­νο­ντας τις αξίες της συλ­λο­γι­κό­τη­τας και της αλλη­λεγ­γύης και  προ­ε­τοι­μά­ζο­ντας  ενερ­γούς  πολίτες για  μια κοι­νω­νία με ευαι­σθη­σίες και ανθρώ­πινο πρόσωπο.

Το προη­γού­μενο διά­στημα, το 4ο ΓΕΛ Αλίμου  προέβη σε μια άκρως συγκι­νη­τική ενέρ­γεια. Οι μαθητές και οι μαθή­τριες, με τη στήριξη της Διευ­θύ­ντριας κ. Πανο­πού­λου Χαρί­κλειας και των Διδα­σκό­ντων, απο­φά­σι­σαν να δια­θέ­σουν τα χρήματα που συγκέ­ντρω­σαν από το Χρι­στου­γεν­νιά­τικο Bazaar για την προ­σφορά εξο­πλι­σμού σε νησιά της άγονης γραμμής των   Δωδε­κα­νή­σων, μεταξύ  των οποίων και στο νησί της Χάλκης.

Με βαθιά συγκί­νηση, οι μαθητές-τριες και οι εκπαι­δευ­τι­κοί του Γυμνα­σίου ΛΤ Χάλκης “Σ. Φανου­ρά­κης” παρέ­λα­βαν ένα σύγχρονο-ασύρματο βιντε­ο­προ­βο­λέα που θα διευ­κο­λύ­νει και θα εκσυγ­χρο­νί­σει τη  διδα­σκα­λία του σχο­λείου.

Ο Διευ­θυ­ντής, οι εκπαι­δευ­τι­κοί και οι μαθητές-τριες του σχο­λείου μας, συγ­χαί­ρουν και εκφρά­ζουν τις θερμές ευχα­ρι­στίες τους στο 15μελές μαθη­τικό συμ­βού­λιο, στα παιδιά του σχο­λείου και ασφαλώς στην αξιό­τιμη  Διευ­θύ­ντρια  του 4ου ΓΕΛ Αλιμου για την αξιέ­παινη ενέρ­γεια τους, που γέμισαν τις καρδιές των ακριτών με χαρά, ευγνω­μο­σύνη και υψηλό αίσθημα ασφα­λείας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.