Αθλητικά

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Με Σπανουδάκη και ακόμα πέντε μέλη η αποστολή της Ελλάδας

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Βελιγράδι και σχεδόν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την ελληνική αποστολή.
Σίγουρα παρόντες θα είναι η Ροδίτισσα σπρόντερ Ραφαέλα Σπανουδάκη (60μ.), η Ειρήνη Βασιλείου (400μ.), ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκυο Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), ο Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ) και ο Κώστας Δουβαλίδης (60μ. εμπόδια), καθώς οι συγκεκριμένοι πέντε ήδη έχουν… πιάσει τα όρια για τη διοργάνωση και δεν χρειάζεται να περιμένουν το ράνκινγκ.
Από εκεί και πέρα, το όριο έχει πιάσει και η Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ) όμως ακόμα δεν συμμετάσχει σε κάποιο αγώνα και δεν έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της, με το πιθανότερο να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο του Κλειστού Στίβου.
Από τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες, ο Κώστας Ζήκος (60μ.) είναι πιο κοντά από όλους στην πρόκριση και όπως δείχνουν τα πράγματα θα αποτελέσει το έκτο μέλος της ελληνικής αποστολής.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι παρά την μικρή αποστολή, οι πιθανότητες διάκρισης είναι μεγάλες. Ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ έχει… τον τρόπο του στους μεγάλους αγώνες, ιδίως στον κλειστό στίβο αφού στο Παγκόσμιο του 2018 ήταν 5ος και στο Ευρωπαϊκό του 2019 ήταν 4ος. Όσον αφορά στην Ροδίτισσα Ραφαέλα Σπανουδάκη βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα τα δώσει όλα για να διακριθεί στο Βελιγράδι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου