ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορωνοϊός 26.12.2021: 21 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Μειω­μέ­να σε σχέση με τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες είναι σή­με­ρα, Κυ­ρια­κή, τα κρού­σμα­τα του κο­ρο­ναϊ­ού στην Ελ­λά­δα, με τις μο­λύν­σεις στη χώρα μας να πλη­σιά­ζουν και βρί­σκο­νται πάνω από τις 4.000.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, ο ΕΟΔΥ ανα­κοί­νω­σε 4.036 νέες επι­βε­βαιω­μέ­νες μο­λύν­σεις από τον φο­νι­κό ιό.

Για ακόμα μια μέρα, η Ατ­τι­κή κα­τα­κτά την αρ­νη­τι­κή πρω­τιά των κρου­σμά­των, με τη Θεσ­σα­λο­νί­κη να ακο­λου­θεί… από κοντά, τη στιγ­μή που αρ­κε­τές ακόμα πε­ριο­χές προ­κα­λούν έντο­νη ανη­συ­χία.

Δείτε ανα­λυ­τι­κά:

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.