Αθλητικά

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου: Στις 24/10 η γενική συνέλευση και οι εκλογές

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου, ενημερώνει ότι στις 24 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλύμνου προσκαλεί όλα τα τακτικά μέλη σε γενική συνέλευση την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:00π.μ. στα γραφεία του Ομίλου στην περιοχή Ρόοτσο Ποταμοί, με θέματα ημερησίας διατάξεως τα παρακάτω:
1.Εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης.
2.Απολογία διοίκησης και αποδοχή πεπραγμένων.
3.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4.Απαλλαγή του παλιού Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
5.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογής νέου Δ.Σ., για την επόμενη τριετία με βάση το τροποποιημένο, σύμφωνα με τον νέο νόμο, καταστατικό που προβλέπει πλέον επταμελές διοικητικό συμβούλιο αντί πενταμελούς.
6.Προγραμματισμός του επόμενου έτους και προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων του Ομίλου.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το νόμο και το καταστατικό απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στις 31 Οκτωβρίου 2021 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς την αποστολή νέας, ειδικής προς τούτο, πρόσκλησης και με τα μέλη που θα προσέλθουν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου