Αθλητικά

Επιστροφή τη Λαμπρή Δευτέρα

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις θα περάσει το σαββατοκύριακο για τις ομάδες που συμμετέχουν στα play off του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, καθώς δεν θα οριστούν οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής, λόγω Πάσχα.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι σύλλογοι να αλλάξουν το πρόγραμμα των προπονήσεών τους.
Μία από τις ομάδες αυτές είναι και η Α.Ε. Κατταβιάς. O προπονητής Μανώλης Βασιλειάδης προπόνησε χθες για τελευταία φορά τους παίκτες του πριν το Πάσχα.
Η προπόνηση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με το νεαρό τεχνικό έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν, ο Θανάσης Μαριάς που έχει υποστεί ρήξη χιαστών και δεν θα αγωνιστεί μέχρι και το τέλος των play off, όπως και οι Καβάζης και Αγγελίδης, που εξασφάλισαν άδεια από το σύλλογο για να βρεθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, λόγω προσωπικών τους υποθέσεων.
Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειές τους τις γιορτές, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να αναμένεται την Λαμπρή Δευτέρα, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Μασάρων.
Ο Μανώλης Βασιλειάδης αναμένεται να ρίξει το βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν τις ελπίδες τους για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, μέσα από τα play off, με το παιχνίδι με τον Αστέρα Μασάρων θεωρείται καθοριστικό ενόψει της συνέχειας.
Σε περίπτωση επικράτησης της Α.Ε. Κατταβιάς, τότε θα «μπουν» ακόμα πιο δυνατά στη διεκδίκηση της ανόδου, «κρατώντας» σε μεγάλο βαθμό την τύχη στα χέρια τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου