ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανταπόκριση βρίσκει η πρωτοβουλία ανθρωπιάς που ανέλαβε η Α.Ε. Λέρου

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕ ΛΕΡΟΥ

Χωρίς δεύ­τε­ρη σκέψη αγκά­λια­σαν οι πο­δο­σφαι­ρι­στές της Α.Ε. Λέρου την πρω­το­βου­λία του προ­πο­νη­τή τους Δια­μα­ντή Τσά­τσου, ο οποί­ος προ­σπα­θεί να κι­νη­το­ποι­ή­σει την το­πι­κή κοι­νω­νία προ­κει­μέ­νου να βοη­θή­σει τον παλιό συ­μπαί­κτη του στην Κό­ριν­θο στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής κα­τη­γο­ρί­ας το 2014, Αλέ­ξαν­δρο Ντερ­τι­λή.

Ο άτυ­χος πο­δο­σφαι­ρι­στής δίνει με γεν­ναιό­τη­τα τη με­γα­λύ­τε­ρη μάχη της ζωής του απέ­να­ντι στον καρ­κί­νο, υπο­βλή­θη­κε ήδη σε μία πρώτο χει­ρουρ­γι­κή επέμ­βα­ση και σύ­ντο­μα θα ξε­κι­νή­σει χη­μειο­θε­ρα­πεί­ες.

Η πε­ρι­πέ­τειά του συ­γκί­νη­σε τους Λε­ριούς, οι οποί­οι ένω­σαν τις δυ­νά­μεις με αρ­κε­τές ακόμα ομά­δες και προ­σπα­θούν να συ­γκε­ντρώ­σουν χρή­μα­τα για να ενι­σχύ­ουν την προ­σπά­θεια του Αλέ­ξαν­δρου Ντερ­τι­λή να γίνει σύ­ντο­μα καλά.

Πέρα από τους αθλη­τές της ομά­δας, οι οποί­οι αντα­πο­κρί­θη­καν από την πρώτη στιγ­μή στο κά­λε­σμα, το εν­δια­φέ­ρον τους να συν­δρά­μουν εκ­δή­λω­σαν φί­λα­θλοι και επι­χει­ρη­μα­τί­ες του νη­σιού, με τους αν­θρώ­πους της Α.Ε.Λ. να δί­νουν στη δη­μο­σιό­τη­τα τον αριθ­μό του τρα­πε­ζι­κού λο­γα­ρια­σμού της Eurobank, για όποιον άλλον επι­θυ­μεί να βοη­θή­σει. Είναι ο GR 440 260 11 20000 7902 00711450.

Κατά τα άλλα, τις γρα­φειο­κρα­τι­κές δια­δι­κα­σί­ες που απαι­τού­νται για να εντα­χθεί ο σύλ­λο­γος το συ­ντο­μό­τε­ρο στο αθλη­τι­κό μη­τρώο της Γε­νι­κής Γραμ­μα­τεί­ας Αθλη­τι­σμού, προ­σπα­θούν να διεκ­πε­ραιώ­σουν τις τε­λευ­ταί­ες μέρες οι πα­ρά­γο­ντες της διοί­κη­σης της Α.Ε. Λέρου.

Όσο για τους πο­δο­σφαι­ρι­στές της ομά­δας, βρί­σκο­νται σε συ­νε­χή επι­κοι­νω­νία με τον Δια­μα­ντή Τσά­τσο, προ­σπα­θούν να αντι­με­τω­πί­σουν την απο­γο­ή­τευ­σή τους για το «κλεί­δω­μα» του ερα­σι­τε­χνι­κού αθλη­τι­σμού με υπο­μο­νή, ενώ από την κα­θη­με­ρι­νό­τη­τά τους δεν λεί­πουν οι ατο­μι­κές προ­πο­νή­σεις.

Όπως συμ­βαί­νει σε όλα τα σω­μα­τεία, έτσι και στην Α.Ε.Λ., η με­γα­λύ­τε­ρη αγω­νία αφορά στο μέλ­λον των δε­κά­δων παι­διών, που δι­δά­σκο­νται το πο­δό­σφαι­ρο στις ακα­δη­μί­ες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.