Αθλητικά

Για την υπέρβαση και την πρόκριση!

Με στόχο να γράψει ιστορία, να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας, ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει σήμερα το βράδυ (20:00- ΕΡΤ3) τον ισχυρό και περσινό φιναλίστ του θεσμού Προμηθέα Πάτρας. Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, οι «θαλασσί» θα υποδεχθούν την ομάδα του Μάκη Γιατρά και έχουν ως στόχο να πάρουν τη νίκη- πρόκριση, κάτι που είχε συμβεί για πρώτη και τελευταία φορά τη σεζόν 2006-07. Στην προσπάθεια του αυτή ο Κολοσσός θα παρουσιαστεί πιθανότατα με 10 παίκτες, αφού δεν θα αγωνιστούν ο Κένι Γκόινς, ο Νίκος Καμαριανός και ο Τάι Λόσον. Ο πρώτος μάλλον θα προφυλαχθεί από τον Ηλία Καντζούρη, έχοντας αγωνιστεί ελάχιστα στα παιχνίδια με το Μεσολόγγι και τον Ηρακλή, ενώ ο Καμαριανός δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί. Όσον αφορά στο Λόσον, ο Κολοσσός περιμένει από τον Αμερικανό να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να έρθει στη Ρόδο. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη (για 7η φορά στην καριέρα του), αλλά θα παίξει κανονικά με προστατευτική μάσκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του σημερινού αγώνα θα παίξει στη Θεσσαλονίκη με το νικητή της αναμέτρησης Ηρακλής- Π.Α.Ο.Κ. για μία θέση στον τελικό.
ΜΕ ΚΟΥΙΝΣΙ ΦΟΡΝΤ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Στη Ρόδο βρίσκεται από την Κυριακή η αποστολή του Προμηθέα Πάτρας. Οι Αχαιοί χθες προπονήθηκαν στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας, με τον Κολοσσό να του παραχωρεί το γήπεδο. Να θυμίσουμε ότι η αχαϊκή ομάδα προς τιμήν της είχε παραχωρήσει το «Δ. Τόφαλος» στον Κολοσσό την παραμονή του αγώνα με το Μεσολόγγι. Στη Ρόδο με τον Προμηθέα βρίσκεται και ο Κούινσι Φορντ, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά στο υπόλοιπο της χρονιάς, με τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ να αποτελεί τον έκτο ξένο των Πατρινών.
ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο διεθνής Παναγιώτης Αναστόπουλος, που είχε «σφυρίξει» στο αλήστου μνήμης παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ., ορίστηκε στην αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος επιστρέφει για να «σφυρίξει» αγώνα του Κολοσσού. Λίγο καιρό μετά το αλήστου μνήμης παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ., όπου αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα με τις διαιτητικές αποφάσεις, ο διεθνής ρέφερι επιστρέφει στη Ρόδο για να «σφυρίξει» μαζί με τον επίσης διεθνή Πέτρο Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας) και τον Αλέξανδρο Ψαριανό (Αττικής), το παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Προμηθέα Πάτρας.
Καλλιθέα Ρόδου (20:00): Κολοσσός Ρόδου- Προμηθέας Πάτρας
(Αναστόπουλος Π.- Παπαπέτρου- Ψαριανός/ Ξανθός)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου