Αθλητικά

Ηρεμεί ο καιρός, επανεκκινούν οι εργασίες στο ενωσιακό

Με την ελπίδα οι καιρικές συνθήκες να παραμείνουν το επόμενο διάστημα αρκούντως καλές, ώστε να μην τους προκαλέσουν νέα διακοπή και καθυστέρηση στην παράδοση του έργου, θα επανεκκινήσουν σήμερα το πρωί οι εργασίες ανακατασκευής του ενωσιακού γηπέδου στο Κορακόνερο.
Τις τελευταίες εβδομάδες, το συνεργείο που έχει αναλάβει τη δημιουργία του αποστραγγιστικού συστήματος του αγωνιστικού χώρου έχει αναγκαστεί να πατήσει «φρένο» ουκ ολίγες φορές λόγω βροχοπτώσεων και οι άνθρωποί του ελπίζουν πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας, θα καταφέρουν επιτέλους να ξεμπερδέψουν με το υπόλοιπο που έχει μείνει, ώστε από τις αρχές της επόμενης, να τους διαδεχθεί το συνεργείο που θα αρχίσει να τοποθετεί τον συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς.
Αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου οι ενωσιακές εγκαταστάσεις θα έχουν «πρασινίσει», με τους παράγοντες της ΕΠΣΔ πάντως να έχουν πάψει να αγχώνονται ιδιαίτερα, αφού έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η πιθανότητες να χρειαστεί να διαθέσουν το γήπεδο στα σωματεία μέσα στο επόμενο διάστημα μοιάζουν να είναι απειροελάχιστες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου