Αθλητικά

Ερασιτεχνικός αθλητισμός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Γ.Γ.Α.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οργανώνουν αθλητές και προπονητές από όλα τα αθλήματα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να συνεχιστεί το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν άναψε το «πράσινο φως» για την επαναδραστηριοποίηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ως εκ τούτου με εξαίρεση ορισμένες επαγγελματικές κατηγορίες, ο αθλητισμός στη χώρα παραμένει στον «πάγο». Αθλητές και προπονητές λοιπόν, πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν συγκέντρωση, την προσεχή Παρασκευή για να εκφράσουν την αγωνία τους.
Συγκεκριμένα αθλητές από το μπάσκετ, το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο, δημιούργησαν σελίδα στο Facebook η οποία καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Γ.Γ.Α., την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι.
Μάλιστα στο κάλεσμα, ζητείται από τους αθλητές να φορούν την εμφάνιση του σωματείου τους.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.