Ειδήσεις

Σαρηγιάννης: Πρόωρο να ανοίξουν τα σχολεία – Επικίνδυνο το επόμενο δίμηνο

σχολειο

Αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού τις επόμενες ημέρες αναμένει ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημοσθένης Σαρηγιάννης ενώ εκτιμά ότι το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Ιανουαρίου είναι πρόωρο.

Ο καθηγητής εκτιμά ότι γύρω στις 7 Ιανουαρίου, τα κρούσματα θα κινηθούν κοντά στα 800. «Είναι ένας αριθμός καλός, αλλά αυτή η πτώση θα είναι πιο αργή πανελλαδικά» σημείωσε.

Σύμφωνα με αυτό το στοιχείο, ο καθηγητής εκτιμά ότι θα είναι πρόωρο τα άνοιγμα των σχολείων. «Αυτό θα δώσει το έναυσμα για μια αναζωπύρωση γιατί αυτό έχει να κάνει με την κινητικότητα των γονέων», ανέφερε.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.