Τοπικές Ειδήσεις

Ο Γ. Χαραλαμπόπουλος για τον Βασίλη Καμπουράκη

Φίλε κύριε Διευθυντά,
διάβασα με συγκίνηση το ολοσέλιδο της έγκριτης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, αφιερωμένο στη συμπλήρωση έτους από την απώλεια του συμπολίτη μας Βασίλη Καμπουράκη.

Το δημοσίευμα αυτό με έκανε να σκεφθώ πόσα χρωστάμε όλοι μας στους πρωτοπόρους επιχειρηματίες του τόπου μας, οι οποίοι, με την ανεκτίμητη βοήθεια και συνεργασία των εργαζομένων συνετέλεσαν στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου και δημιούργησαν μία Ρόδο βιτρίνα του ελληνικού τουρισμού και από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς.
Ο αείμνηστος Βασίλης Καμπουράκης ήταν μεταξύ αυτών και μάλιστα πρωτοπόρος!
Δημιούργησε τα μεγαλύτερα και τα πιο σύγχρονα Ξενοδοχεία του νησιού μας, υψηλών προδιαγραφών, κοσμήματα, που προβάλλουν και διαφημίζουν τον τόπο μας. Αλλά ο Βασίλης Καμπουράκης δεν ήταν μόνο ένας έξυπνος και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ήταν ένας ευπατρίδης, ένας ευγενέστατος κύριος χαμηλών τόνων και μεγάλης απόδοσης, διπλωμάτης τύποις αλλά και εν τοις πράγμασι, διακεκριμένο μέλος της κοινωνίας μας και άριστος οικογενειάρχης μιας άριστης οικογένειας.
Είχα την τύχη να έχω μία γνωριμία και συνεργασία παλαιότερα μαζί του και όση χαρά μου έδωσε η γνωριμία μας όλα αυτά τα χρόνια, τόση λύπη η απώλειά του..
Το παρήγορο είναι ότι άφησε πίσω του αξιόλογους συνεχιστές του πολύτιμου έργου του.
Η προσφορά αυτή τέτοιων ανθρώπων στην ανάπτυξη της Ρόδου δεν πρέπει να μας αφήνει ασυγκίνητους, ούτε να περνά στη λησμονιά με τη φυσική τους απουσία.
Γι’αυτό, ως κάτοικος και Δημότης της Ρόδου ένιωσα ευχαρίστηση από το δημοσίευμα σας, όπως πιστεύω και όλη η κοινή γνώμη και είναι το ελάχιστο που οφείλουμε χωρίς μικρότητες να παραδεχθούμε και να αναγνωρίσουμε σε όσους με τις ιδέες τους, με τα κεφάλαια τους και το μόχθο τους σε συνεργασία με τους εργαζομένους του νησιού μας προσέφεραν τα μέγιστα στο τουριστικό θαύμα της Ρόδου.

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία!

Γεώργιος Αντ.
Χαραλαμπόπουλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου