Αθλητικά

Ανδρέας Σταύρου: «Η ομάδα είχε αστάθεια»

Ο Ανδρέας Σταύρου αντικατέστησε τον Βαγγέλη Χοσάδα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΡΑ, με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στην διεκδίκηση του τίτλου της Α’ Κατηγορίας.
Η πανδημία του κορωνοϊού, ανέβαλε τα πρωταθλήματα, με τους Αφαντενούς να βρίσκονται στην 6η θέση του πίνακα, έχοντας 40 βαθμούς, αρκετά μακριά από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Πυλίου και χωρίς ουσιαστικές ελπίδες για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Ο Ανδρέας Σταύρου μίλησε για την πορεία της ομάδας του, αλλά και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό.
Αναλυτικά:
«Πρώτα ένα μήνυμα της εποχής. Μένουμε σπίτι για την υγεία μας, της οικογένειας μας και των συνανθρώπων μας.
Εύχομαι να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή την πανδημία. Τώρα για την ομάδα:
Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έθεσε ψηλούς στόχους λίγες ημέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και παίρνοντας παίκτες- ονόματα που κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην αγορά. Ξεκινώντας το πρωτάθλημα λογικό ήταν να μην υπάρχει το ανάλογο δέσιμο στην ομάδα και ήρθαν άτυχα αποτελέσματα και αντικατέστησα τον Βαγγέλη Χοσάδα.
Η προσπάθεια ήταν να δέσει η ομάδα και να αποκτήσει σταθερότητα. Η ομάδα ήταν φορτωμένη μεσοεπιθετικά με παίκτες κάποιας ηλικίας και με τα ίδια χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό παρουσιάζαμε αστάθεια στην απόδοση μας.
Τα ντέρμπι στην έδρα μας τα κερδίσαμε όλα πλην του Α.Ο. Πυλίου, με τον οποίο αναδεχθήκαμε ισόπαλοι. Χάσαμε όμως έδαφος φέρνοντας άτυχα αποτελέσματα με μεσαίες ομάδες λόγω μη σταθερής απόδοσης.
Κάναμε αρκετές αλλαγές στην περίοδο μετεγγραφών και με την προσπάθεια των παιδιών γίναμε πιο αξιόπιστη ομάδα. Ήμασταν σε… καλό φεγγάρι αλλά δυστυχώς η πανδημία τα σταμάτησε όλα.
Εύχομαι να ξεπεράσουμε γρήγορα το κακό και όλοι να επιστρέψουμε υγιείς όπως και όλος ο κόσμος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου