Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Στα «πράσινα» ο Πέεφ

Ακόμα μία μετεγγραφή πρώτης γραμμής για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο οποίο θα αγωνιστεί στην σεζόν 2019-2020, ανακοίνωσε ο Α.Σ. Ρόδος.
Τα «ελάφια»… πυροδότησαν την βόμβα με την απόκτηση του 32χρονου Σκοπιανού μέσου Όλιβερ Πέεφ, ο οποίος είναι γνώριμος στους φιλάθλους του νησιού μας από το πέρασμά του από τον Διαγόρα.
Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «πρασίνων» και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο νησί μας.
Με την απόκτηση του Πέεφ ο Α.Σ. Ρόδος ενισχύεται σημαντικά στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, με έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στο συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Ο Όλιβερ Πέεφ γεννήθηκε την 8/6/87. Διεθνής από την Βόρεια Μακεδονία, αγωνίστηκε στο Διαγόρα, στην Rabotnick, στην Polister Bitola, στον Ιωνικό και στον Πιερικό.
Έρχεται στην Ρόδο και τον καλωσορίζουμε, σίγουροι πως θα βοηθήσει για τον μεγάλο σκοπό της ομάδας μας!
Ο Όλιβερ τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο νησί μας».
Ο Όλιβερ Πέεφ έγινε η 8η μετεγγραφή για τους «πράσινους» της πόλης μας, αφού είχαν προηγηθεί αυτές των αμυντικών, Βασίλη Δημουλά και Γιώργου Παπαθανασίου, των επιθετικών Αλεξάντερ Μίλιτς, Λευτέρη Παπαδόπουλου και Αμπντέλ Ραχήμ και των γκολκίπερ Ηλία Διαμαντή και Νίκου Τζήμα.
Στον Ατρόμητο Αθηνών ο Θεοδωρής
Στην παραχώρηση του Γιάννη Θεοδωρή στον Ατρόμητο Αθηνών, προχώρησαν οι Ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο αθλητής της Ακαδημίας μας Γιάννης Θεοδωρής, στον Ατρόμητο Αθηνών
Ο Γιάννης Θεοδωρής, εντάχθηκε στο δυναμικό της Ακαδημίας μας στο τμήμα υποδομής της Κ -16, τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας μια καλή παρουσία στην ομάδα μας.
Με την νέα αγωνιστική χρονιά ο Γιάννης θα αγωνίζεται με την ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.
Η Ακαδημία μας συγχαίρει τον αθλητή μας και του εύχεται, υγεία, πρόοδο και καλή ποδοσφαιρική εξέλιξη στην νέα του ομάδα.
Συγχαρητήρια!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου