Αθλητικά

Ο Ρ.Ο.Α. τίμησε την Ειρήνη Κοντάκη

Την Ειρήνη Κοντάκη, αθλήτρια του συλλόγου, που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τον προπονητή της Νίκο Κοντάκη, τίμησε ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, το περασμένο Σάββατο, διοργανώνοντας μάλιστα ένα μίνι τουρνουά διπλών. Ο προπονητής του σωματείου και της Εθνικής Ελλάδας, κ. Φώτης Βαζαίος, με ανάρτηση του στο facebook, ανέφερε σχετικά:

«Συγχαρητήρια στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης που αποφάσισε να τιμήσει άμεσα τους δύο Ρόδιους αθλητές, Ειρήνη Κοντάκη, για την επιτυχία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις 2019 (τέταρτη θέση στις γυναίκες) και Νίκο Κοντάκη, ως προπονητής της Ειρήνης και όχι μόνο! Συγχαρητήρια που ο Όμιλος τους τίμησε τώρα που είναι εν ενεργεία! Συνεχίστε την καλή σας προσπάθεια που κάνετε ανιδιοτελώς και την καλή συνεργασία με όλους, μικρούς και μεγάλους που ασχολούνται με το τένις!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου