Αθλητικά

Ορφέας: Με Durmishllari στην συνέχεια της σεζόν

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Ορφέας.
Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας απέκτησαν τον νεαρό αμυντικό μέσο Platon Durmishllari από τον Α.Σ. Ρόδος.
Ο αθλητής φόρεσε την φανέλα του Ορφέα και στην περασμένη σεζόν, με την διοίκηση του συλλόγου να έρχεται σε συμφωνία με την αντίστοιχη των «ελαφιών» για την παραχώρηση του αθλητή για την σεζόν 2018-2019.
Οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
« Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Platon Durmishllari.
Ο νεαρός αθλητής αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αποκτήθηκε από την ομάδα του Α.Σ. Ρόδος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας και στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Καλωσορίζουμε τον Platon Durmishllari στην οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου