ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ικανοποίηση Βετούλα για την πρόκριση

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΕΤΟΥΛΑΣ

Ικα­νο­ποι­η­μέ­νος από την ει­κό­να του Κο­λοσ­σού και τη νίκη επί του Λαυ­ρί­ου ήταν ο Νίκος Βε­τού­λας, ο οποί­ος τό­νι­σε ότι η ομάδα του ”χτί­ζει” την καλή ψυ­χο­λο­γία εν όψει της πρε­μιέ­ρας της Basket League. Ανα­λυ­τι­κά, όσα δή­λω­σαν οι δύο προ­πο­νη­τές στη συ­νέ­ντευ­ξη Τύπου:

ΝΙΚΟΣ ΒΕ­ΤΟΥ­ΛΑΣ: «Θεωρώ ήταν ένα εν­δια­φέ­ρον παι­χνί­δι, το πρώτο επί­ση­μο της χρο­νιάς. Δε­δο­μέ­νο ότι για τους δυο μας ο επό­με­νος αντί­πα­λος θα είναι ο Ολυ­μπια­κός εκτός έδρας, οι βλέ­ψεις για κάτι πα­ρα­πά­νω δεν είναι τόσο ευοί­ω­νες. Για το παι­χνί­δι, στο πρώτο ημί­χρο­νο ήμα­σταν καλοί στην άμυνα και εί­χα­με διάρ­κεια. Στο τρίτο δε­κά­λε­πτο, δεν ξε­κι­νή­σα­με καλά. Το Λαύ­ριο μπήκε δυ­να­τά, μας ανά­γκα­σε σε λάθος επι­λο­γές και πέ­ρα­σε μπρο­στά στο σκορ. Από την στιγ­μή που ισορ­ρο­πή­σα­με γρή­γο­ρα το παι­χνί­δι, από ‘κει και πέρα επι­βάλ­λα­με τον ρυθμό μας και αμυ­ντι­κά και επι­θε­τι­κά. Πή­ρα­με τη νίκη που είναι θε­τι­κό, γιατί η ομάδα χτί­ζει ψυ­χο­λο­γία και αυτό είναι ση­μα­ντι­κό για την έναρ­ξη του πρω­τα­θλή­μα­τος, που αυτός είναι ο στό­χος μας. Κοι­τά­με το επό­με­νο παι­χνί­δι. Καλή τύχη στον κό­ουτς και στην ομάδα του Λαυ­ρί­ου στην έναρ­ξη του πρω­τα­θλή­μα­τος».

ΧΡΗ­ΣΤΟΣ ΣΕ­ΡΕ­ΛΗΣ: «Σή­με­ρα ήταν μία καλή ευ­και­ρία, πριν το ξε­κί­νη­μα του πρω­τα­θλή­μα­τος, να παί­ξου­με με μία πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας σε ένα επί­ση­μο παι­χνί­δι. Το σχέ­διό μας ήταν να νι­κή­σου­με, αλλά από την άλλη και να μοι­ρά­σου­με τον χρόνο συμ­με­το­χής, για να είναι όσο το δυ­να­τό πιο φρέ­σκοι οι παί­κτες μας, στην έναρ­ξη του πρω­τα­θλή­μα­τος. Αυτό δεν ση­μαί­νει πως δεν ήμα­σταν σο­βα­ροί και δεν θέ­λα­με να νι­κή­σου­με. Νο­μί­ζω ότι κά­να­με μία καλή προ­σπά­θεια σε αρ­κε­τά με­γά­λο διά­στη­μα. Αλλά, τα επι­θε­τι­κά ρι­μπά­ουντ του Κο­λοσ­σού στο πρώτο ημί­χρο­νο μας δη­μιούρ­γη­σαν με­γά­λο πρό­βλη­μα και στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο ο Ντιγκς επι­θε­τι­κά. Δεν παί­ξα­με καλή άμυνα πάνω του για να τον στα­μα­τή­σου­με και φυ­σι­κά δεν ήμα­σταν καλοί και στην αντι­με­τώ­πι­ση του Μαυ­ροει­δή σχε­δόν σε όλο το παι­χνί­δι. Αυτό είχε ως απο­τέ­λε­σμα, όταν κά­να­με ένα καλό διά­στη­μα στο τρίτο δε­κά­λε­πτο και ξε­φύ­γα­με, ο Κο­λοσ­σός μπήκε γρή­γο­ρα στο παι­χνί­δι και πέ­ρα­σε μπρο­στά και στο τέλος νί­κη­σε δί­καια. Γε­νι­κά, ήταν ένα ωραίο παι­χνί­δι πριν την έναρ­ξη του πρω­τα­θλή­μα­τος. Τέλος, θα ήθελα να ευ­χη­θώ καλή χρο­νιά στην ομάδα και τον προ­πο­νη­τή και ελ­πί­ζω να πε­τύ­χουν τους στό­χους τους στο πρω­τά­θλη­μα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.