Αθλητικά

Κλεόβουλος: Τα τελευταία κομμάτια του «παζλ»

Ηρεμία επικρατεί στο τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα του Κλεόβουλου όσον αφορά την υλοποίηση του προγραμματισμού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Λινδιακοί έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ έχουν προχωρήσει και σε μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυσή τους, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή Δημήτρη Δογιάμα.
Πλέον απομένουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ, τα οποία θα συμπληρώσουν το έμψυχο δυναμικό, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να έχει όσες λύσεις χρειάζεται για την σεζόν 2018-2019.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του Κλεόβουλου και ο Δημήτρης Δογιάμας έχουν βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός ακραίου μεσοεπιθετικού, καθώς εκεί έχουν εντοπιστεί τα μεγαλύτερα κενά, και σε δεύτερο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου.
Οι Λινδιακοί αναζητούν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, ωστόσο, δεν βιάζονται καθώς αναμένουν και τις αποδεσμεύσεις των υπόλοιπων ομάδων, έτσι ώστε να έχουν περισσότερες επιλογές στην μετεγγραφική αγορά, πριν καταλήξουν στους εκλεκτούς τους.
Στις 30/7 η προετοιμασία
Την Δευτέρα 30 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Κλεόβουλου για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ».
Ο Δημήτρης Δογιάμας θεωρεί ότι το χρονικό περιθώριο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι αρκετό για να ετοιμάσει την ομάδα του.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση του Κλεόβουλου θα γίνει μερικές ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου