ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγιος Ισίδωρος: Ημέρα εκλογών

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Σή­με­ρα το από­γευ­μα στα γρα­φεία του συλ­λό­γου θα γίνει η επα­να­λη­πτι­κή γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση και οι εκλο­γές στην ομάδα του Αγίου Ισι­δώ­ρου.

Η πρώτη προ­σπά­θεια έγινε την Πέμ­πτη 14 Ιου­νί­ου, όμως δεν προ­έ­κυ­ψε απαρ­τία των μελών, γι’ αυτό και απο­φα­σί­στη­κε η δεύ­τε­ρη προ­σπά­θεια να γίνει σή­με­ρα, όπως είχε ενη­με­ρώ­σει ο Άγιος Ισί­δω­ρος με την ακό­λου­θη επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση:

«Επει­δή η Γ.Σ. στις 14/6/2018 δεν είχε απαρ­τία ο Α.Π.Ο. Αγίου Ισι­δώ­ρου καλεί όλα τα μέλη του σε επα­να­λη­πτι­κή γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση στις 21/6/2018 ημέρα Πέμ­πτη και ώρα 19:00 στα γρα­φεία του συλ­λό­γου Αθη­νάς Ταρ­σού­λη 1, Ανά­λη­ψη, με θέ­μα­τα:

1.Ανά­γνω­ση πε­πραγ­μέ­νων απερ­χό­με­νου Δ.Σ.

2.Έκ­θε­ση Εξε­λεγ­κτι­κής Επι­τρο­πής.

3.Έλεγ­χος πε­πραγ­μέ­νων από την Γ.Σ.

4.Ψή­φι­ση πε­πραγ­μέ­νων από την Γ.Σ.

5.Εκλο­γή εφο­ρευ­τι­κής επι­τρο­πή για την διε­ξα­γω­γή των εκλο­γών.

Επί­σης θα γίνει εγ­γρα­φή νέων μελών και συ­ζή­τη­ση για την συμ­με­το­χή της ομά­δας στην Α’ Κα­τη­γο­ρία γι’ αυτό πα­ρα­κα­λού­νται να είναι πα­ρό­ντες όλοι οι συγ­χω­ρια­νοί και οι φίλοι της ομά­δας μας».

Καλώς εχό­ντων των πραγ­μά­των, σή­με­ρα ο σύλ­λο­γος θα αλ­λά­ξει σε­λί­δα στα διοι­κη­τι­κά του, καθώς ο πρό­ε­δρος Βαγ­γέ­λης Δια­κο­πα­ρα­σκευάς έχει εκ­φρά­σει την πρό­θε­ση να απο­χω­ρή­σει από την θέση του, με τον Πα­ρα­σκευά Σάβ­βε­να να είναι το αδια­φι­λο­νί­κη­το φα­βο­ρί για να τον δια­δε­χθεί.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.