ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάσωση 55 προσφύγων -μεταναστών στην Κω -Συνελήφθη ο διακινητής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
defined( 'ABSPATH' ) || exit; // 3.1.114: όχι απευθείας κλήση από το web

Στον εντο­πι­σμό και τη διά­σω­ση 55 προ­σφύ­γων και με­τα­να­στών στιη θα­λάσ­σια πε­ριο­χή της Κω προ­έ­βη­σαν την Τρίτη οι δυ­νά­μεις του Λι­με­νι­κού

Πιο συ­γκε­κρι­μέ­να, στη θα­λάσ­σια πε­ριο­χή της Κω, Άκρας Λού­ρου, εντο­πί­στη­κε φου­σκω­τή βάρκα με 55 πρό­σφυ­γες Το Λι­με­νι­κό επε­νέ­βη αμέ­σως και αφού διέ­σω­σε τους επι­βαί­νο­ντες, προ­χώ­ρη­σε στη σύλ­λη­ψη ενός 51χρο­νου, ο οποί­ος ήταν ο χει­ρι­στής και θε­ω­ρή­θη­κε ως υπεύ­θυ­νος για τη δια­κί­νη­σή τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.

defined( 'ABSPATH' ) || exit; // 3.1.114: όχι απευθείας κλήση από το web