τοιμη να κινηθεί για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών στο Αιγαίο εμφανίζεται η Αθήνα που μελετά κινήσεις οι οποίες θα της εξασφαλίσουν μάλιστα υπεροπλία έναντι της Άγκυρας στο επίπεδο της ναυτικής ισχύος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το Πολεμικό Ναυτικό, επιχειρεί να ενισχυθεί με δύο υπερσύγχρονες φρεγάτες Γαλλικής κατασκευής τύπου FREMM, καθώς κάποια από τα υφιστάμενα σκάφη ισχύος δεν έχουν εκσυγχρονιστεί, με αποτέλεσμα να πλησιάζουν στο τέλος του επιχειρησιακού τους βίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ελληνικό ενδιαφέρον έχει ήδη εκδηλωθεί στο αρμόδιο τουλάχιστον επίπεδο.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.