ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι βροχές και καταιγίδες- Υδροστόβιλος στο Φαληράκι (βίντεο)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
καιρός

Συ­νε­χί­ζο­νται και σή­με­ρα Πα­ρα­σκευή  οι ισχυ­ρές βρο­χο­πτώ­σεις σε ολό­κλη­ρο το νησί της Ρόδου καθώς επί­σης και χα­λα­ζό­πτω­ση σε κά­ποιες πε­ριο­χές.

Σύμ­φω­να με τον “Κυ­κλώ­να της Ρόδου” για  την Πα­ρα­σκευή 10 Μαρ­τί­ου

“Συ­νε­χί­ζουν οι βρο­χές και κα­ται­γί­δες σε όλα σχε­δόν τα νησιά του νομού. Θα εξα­ρέ­σου­με την Κάσο και την Κάρ­πα­θο που θα έχουν αρ­κε­τά δια­λείμ­μα­τα κατά την διάρ­κεια του 24ώρου. Οι άνε­μοι θα ενι­σχυ­θούν απο την Κω και νο­τιό­τε­ρα και θα ακου­μπά­νε και πάλι τα 6-7 ίσως το­πι­κά και τα 8 μπο­φόρ απο νο­τιο­α­να­το­λι­κές διευ­θύν­σεις. Στα υπό­λοι­πα τμή­μα­τα δεν θα ξε­περ­νούν τα 4-5 μπο­φόρ απο ανα­το­λι­κές διευ­θύν­σεις.Απο το από­γευ­μα στα βο­ρειό­τε­ρα τμή­μα­τα θα στρέ­φο­νται σε Βο­ριά­δες και θα ενι­σχυ­θούν στα 6-7 μπο­φόρ.

Σε άνοδο οι θερ­μο­κρα­σί­ες θα κυ­μαν­θούν απο 13.. έως 17°C στα βο­ρειό­τε­ρα νησιά και απο 14.. έως 18°C στα νο­τιό­τε­ρα.

Ορει­νά : 9.. με 15 βαθ­μούς.

Υγρα­σία : 80% – 97%”

Σή­με­ρα το πρωί ένας υδρο­στρό­βι­λος στο Φα­λη­ρά­κι βι­ντε­ο­σκο­πή­θη­κε από συ­μπο­λί­τη μας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.