Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Α.Σ. Ρόδος ενόψει του αγώνα της Κυριακής, για την 1η φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Τα «ελάφια» του Σάββα Ορφανίδη χθες το μεσημέρι προπονήθηκαν στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον έμπειρο τεχνικό έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και ασκήσεις ταχυδύναμης.
Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος θα προπονηθούν και σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, όπου ο Σάββας Ορφανίδης αναμένεται να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος του προγράμματος σε ασκήσεις τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τον Θεόφιλο Κουρούπη που προπονείται ατομικά λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη.
Από εκεί και πέρα, ο Α.Σ. Ρόδος θα προπονηθεί και την Παρασκευή, με την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής να αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με ασκήσεις ενεργοποίησης και χαλάρωμα.
Στόχος του συλλόγου είναι η νίκη- πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, για λόγους γοήτρου, αλλά και για να τονωθεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, όπως έγραψε η «δσπορ», οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού, προκειμένου να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τα «ελάφια» έχουν εντοπίσει ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, ωστόσο, θα συνεχίσουν το ψάξιμο καθώς πρόθεσή τους είναι να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Οι εξελίξεις στα μετεγγραφικά του συλλόγου θα πρέπει να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δρομολογηθούν εξελίξεις πριν από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΓΑΣ Ιάλυσος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου