Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Επίσημα η αναβολή για την 4η αγωνιστική

ΕΠΣΔ

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ ενημέρωσε ότι το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί μόνο το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Ποσειδώνα Καρπάθου και κατά συνέπεια αναβάλλονται οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής.
Πάντως, υπάρχει και άλλο εξ αναβολής παιχνίδι, αυτό της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Δόξα Καρδάμαινας και τον Αστέρα Μασάρων η τύχη του οποίου θα αποφασιστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Blue Star Ferries, θα πραγματοποιηθεί μόνο το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα τον Κλεάνθη και τον Ποσειδώνα Καρπάθου».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.