Το προσεχές Σάββατο 27 Αυγούστου θα διεξαχθεί στα Μαριτσά το ετήσιο τουρνουά του Ηρακλή στη μνήμη του Τσαμπίκου Παπαδημήτρη και του Μανώλη Βασιλώττου. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι ο Ηρακλής Μαριτσών, ο Κλεάνθης Παραδεισίου και ο Φοίβος Κρεμαστής. Όπως είναι εύλογο το τουρνουά αναμένεται με ενδιαφέρον και οι προπονητές των τριών ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση τους.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.