ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Χωρίς Λίτσο στον Αρχάγγελο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Ακόμα μία φι­λι­κή ανα­μέ­τρη­ση, στο πλαί­σιο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας του για το πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας, θα δώσει σή­με­ρα ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος.

Οι «το­ξο­βό­λοι» του Γιώρ­γου Σάβ­βε­να θα φι­λο­ξε­νη­θούν στον γή­πε­δο Αρ­χαγ­γέ­λου από τον το­πι­κή Άρη, με το παι­χνί­δι να ξε­κι­νά­ει στις 18:00 και να διε­ξά­γε­ται στην μνήμη του Βα­σί­λη Τα­ρά­λη.

Ο νε­α­ρός τε­χνι­κός, εκτός από τον Μι­χά­λη Μόσχο που προ­πο­νεί­ται ατο­μι­κά λόγω των ενο­χλή­σε­ων που έχει στον τε­τρα­κέ­φα­λο, δεν θα έχει στην διά­θε­σή του και τον Θο­δω­ρή Λίτσο. Ο έμπει­ρος κε­ντρι­κός αμυ­ντι­κός τραυ­μα­τί­στη­κε σε δά­χτυ­λο του πο­διού του ( το­πο­θε­τή­θη­καν ράμ­μα­τα) και θα προ­φυ­λα­χθεί στο ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι ( δεν προ­πο­νή­θη­κε ούτε χθες).

Πά­ντως, ο τραυ­μα­τι­σμός του δεν εμπνέ­ει ανη­συ­χία και ανα­μέ­νε­ται μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα να επι­στρέ­ψει στους κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι ετοι­μο­πό­λε­μοι, συ­μπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου του Μα­νώ­λη Χα­τζη­φού­ντα που ξε­πέ­ρα­σε την γα­στρε­ντε­ρί­τι­δα και ο Γιώρ­γος Σάβ­βε­νας ανα­μέ­νε­ται να μοι­ρά­σει των χρόνο συμ­με­το­χής, προ­κει­μέ­νου να βγά­λει νέα χρή­σι­μα συ­μπε­ρά­σμα­τα για την αγω­νι­στι­κή τους κα­τά­στα­ση.

Τα­κτι­κή και τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων

Τώρα όσον αφορά στο κα­νο­νι­κό πρό­γραμ­μα της προ­ε­τοι­μα­σί­ας, συ­νε­χί­στη­κε χθες στο «Οι­κο­νο­μί­δειο».

Η προ­πό­νη­ση διε­ξή­χθη το από­γευ­μα, με τον Γιώρ­γο Σάβ­βε­να και τους συ­νερ­γά­τες του, μετά από το ζέ­στα­μα, να δί­νουν εντο­λή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις επι­θε­τι­κής και αμυ­ντι­κής τα­κτι­κής, δί­νο­ντας έμ­φα­ση σε συ­γκε­κρι­μέ­να στοι­χεία ανά­πτυ­ξης και αντι­με­τώ­πι­σης των επι­θέ­σων, ενώ στην συ­νέ­χεια το βάρος έπεσε σε τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων μέσα από ασκή­σεις τα­κτι­κής.

Την Κυ­ρια­κή οι «το­ξο­βό­λοι» θα έχουν ρεπό και την Δευ­τέ­ρα θα επι­στρέ­ψουν στην προ­ε­τοι­μα­σία τους, όπου του πε­ρι­μέ­νει διπλή προ­πό­νη­ση, πρωί και από­γευ­μα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.