ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες ρε, θα σε θάψω!»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
46

Έντα­ση επι­κρά­τη­σε έξω από τα δι­κα­στή­ρια Πει­ραιά όπου έφτα­σε λίγο μετά τις 10:30 ο χει­ρι­στής του τα­χυ­πλό­ου που σκόρ­πι­σε το θά­να­το έξω από την Αί­γι­να.

Ο νονός του παι­διού επι­τέ­θη­κε φρα­στι­κά ενώ πέ­τα­ξε και αντι­κεί­με­να στον κα­τη­γο­ρού­με­νο μόλις αυτός κα­τέ­βη­κε από το όχημα του λι­με­νι­κού σώ­μα­τος συ­νο­δεία ισχυ­ρής δύ­να­μης. Σε κα­τά­στα­ση αμόκ η αδερ­φή του αδι­κο­χα­μέ­νου πα­τέ­ρα και θεία της μι­κρής κρα­τού­σε φω­το­γρα­φί­ες των αν­θρώ­πων της που χά­θη­καν στο απί­στευ­το ναυ­τι­κό δυ­στύ­χη­μα και επι­τέ­θη­κε στον 76χρονο φω­νά­ζο­ντάς του «Δο­λο­φό­νε, κοίτα τι έκα­νες ρε! Θα σε θάψω!».

Δείτε το βί­ντεο και φω­το­γρα­φί­ες στο newsbeast.gr…

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.