Ειδήσεις

Αερογέφυρα ζωής για βρέφος από τη Ρόδο

Αεροδιακομιδή

Αεροδιακομιδή για ένα νεογνό από τη Ρόδο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου στήθηκε το μεσημέρι, καθώς οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Έτσι αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε το βρέφος από τη Ρόδο και το μετέφερε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και στη συνέχεια διακομίσθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.