Με όλα τα παιδιά των ακαδημιών να δίνουν το «παρών» πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της προπονητικής περιόδου 2016 για τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, στις εγκαταστάσεις του στο Κορακόνερο.
Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν για τελευταία φορά το φετινό καλοκαίρι, φωτογραφήθηκαν με τις ρακέτες τους και μαζί με τους προπονητές τους, ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο μήνα, όταν και θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.