ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρένα 2- Αστέρας Μ. στον τελικό

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΑΡΩΝ- ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Την Κυ­ρια­κή στις εγκα­τα­στά­σεις του Κο­ρα­κό­νε­ρου, διε­ξή­χθη­σαν οι δύο ημι­τε­λι­κοί του Προ­παι­δι­κού πρω­τα­θλή­μα­τος που ανέ­δει­ξαν τις ομά­δες που θα κο­ντρα­ρι­στούν στον με­γά­λο τε­λι­κό της διορ­γά­νω­σης, με φόντο την κα­τά­κτη­ση του φε­τι­νού τί­τλου.

Το Αρένα 2 επι­κρά­τη­σε του Ευκλή με σκορ 2-0 και ο Αστέ­ρας Μα­σά­ρων επι­βλή­θη­κε του Κλε­άν­θη με σκορ 5-0 και έτσι το ζευ­γά­ρι του με­γά­λου τε­λι­κού θα είναι, Αρένα 2- Αστέ­ρας Μα­σά­ρων.

Αυτή την στιγ­μή δεν έχει ανα­κοι­νω­θεί από την ΕΠΣΔ η ημε­ρο­μη­νία που θα διε­ξα­χθεί ο τε­λι­κός, ωστό­σο, σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», η Ένωση ανα­μέ­νε­ται να τον ορί­σει για την Πέμ­πτη 12 Μαΐου, κάτι που ανα­μέ­νε­ται να επι­ση­μο­ποι­η­θεί το προ­σε­χές χρο­νι­κό διά­στη­μα.

Ανα­λυ­τι­κά:

Προ­παι­δι­κό πρω­τά­θλη­μα

Ημι­τε­λι­κοί

● Ευ­κλής- Αρένα 2: 0-2

● Αστέ­ρας Μα­σά­ρων- Κλε­άν­θης: 5-0

Τε­λι­κός

● Αρένα 2- Αστέ­ρας Μα­σά­ρων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.