ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου ευχαριστεί την σύζυγο του Γ. Σισσαμωτού για την προσφορά της

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Lions Helioussa

Η Λέσχη Lions Ηλιού­σα Ρόδου ευ­χα­ρι­στεί θερμά την οι­κο­γέ­νεια του εκλι­πό­ντος Γ. Σισ­σα­μω­τού και ιδιαί­τε­ρα τη σύ­ζυ­γό του Θεανώ, για την πρω­το­βου­λία της να κα­τα­τε­θούν χρή­μα­τα στη Λέσχη μας αντί στε­φά­νων, απο­δει­κνύ­ο­ντας έμπρα­κτα για πολ­λο­στή φορά την αξιο­πρέ­πεια και τον αν­θρω­πι­σμό που τη δια­κρί­νει ακόμη και στις δύ­σκο­λες στιγ­μές που βιώ­νει.

Η κυρία Θεανώ Σισ­σα­μω­τού στη­ρί­ζει επί σειρά πολ­λών ετών το φι­λαν­θρω­πι­κό έργο της Λέ­σχης Ηλιού­σας και για αυτό την ευ­χα­ρι­στού­με ιδιαί­τε­ρα.

Επί­σης η Λέσχη μας ευ­χα­ρι­στεί και τους φί­λους της οι­κο­γέ­νειας που κα­τέ­θε­σαν τα χρη­μα­τι­κά ποσά στη Λέσχη αντί στε­φά­νων σε­βό­με­νοι την επι­θυ­μία της οι­κο­γέ­νειας. Τα ποσά θα δια­τε­θούν απο­κλει­στι­κά για την αγορά ανα­λώ­σι­μων υλι­κών που αφο­ρούν τη Μαιευ­τι­κή Κλι­νι­κή του Γε­νι­κού Νο­σο­κο­μεί­ου Ρόδου.

Εκ μέ­ρους της Λέ­σχης Lions Ηλιού­σας Ρόδου

Η πρό­ε­δρος Ελένη Παππά

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.