Ειδήσεις

Με τον νέο Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. A. Αυγερινού συναντήθηκε ο Β. Υψηλάντης

200

Στην συνάντηση εργασίας των τμημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που διοργανώθηκε στην αίθουσα της Β’ ΔΥΠΕ, παρουσία του νέου Προέδρου του Ε.Ε.Σ. κ. Αντώνη Αυγερινού, της Προέδρου του περιφερειακού τμήματος Ρόδου κ. Δέσποινας Δελαπόρτα και του Αρχηγού του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου κ. Κώστα Τζάνου, παρευρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Υψηλάντης.
Κατά την συνάντηση ο κ. Υψηλάντης εξήρε την διαχρονική προσφορά του Ε.Ε.Σ. καθώς και της Προέδρου του περιφερειακού τμήματος και όλων των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού στον Δωδεκανησιακό λαό.
Ο Βασίλης Υψηλάντης συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία συναντήθηκε με έμπορους και καταστηματάρχες στις τουριστικές περιοχές των Κολυμπίων και του Φαληρακίου, ενώ σήμερα το πρωί επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά της Ρόδου όπου οι πολίτες του εκδήλωσαν τους προβληματισμούς τους και την επιθυμία να ξεφύγει όσον το δυνατόν συντομότερα ο τόπος μας από τις δραματικές επιπτώσεις που προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.