ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανέωσε ο Αξιώτης, απομακρύνονται Δελαπόρτας και Τζιβίλογλου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΑΚΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ- ΦΟΙΒΟΣ

Μετά τους Νίκο Ορφα­νίδη, Απο­στόλη Παϊζάνο και Λευτέρη Χρι­στο­δού­λου, η ομάδα του Φοίβου Κρε­μα­στής, ολο­κλή­ρωσε την ανα­νέ­ωση της συνερ­γα­σίας του, με ακόμα ένα ποδο­σφαι­ρι­στή του υπάρ­χο­ντος ρόστερ.

Ο λόγος για τον πολυ­σύν­θετο μέσο, Λάκη Αξιώτη, που στην συνά­ντηση που είχε το βράδυ του Σαβ­βά­του με τη διοί­κηση του συλ­λό­γου, συμ­φώ­νησε στην επέ­κταση της συνερ­γα­σίας του, με τους Κρε­μα­στε­νούς να την επι­ση­μο­ποιούν με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Ο Γ.Σ. Φοίβος Κρε­μα­στής ανα­κοι­νώ­νει την ανα­νέ­ωση της συνερ­γα­σίας του με τον έμπειρο ποδο­σφαι­ρι­στή Λάκη Αξιώτη για τη νέα σεζόν. Το Δ.Σ του Φοίβου Κρε­μα­στής του εύχεται καλή ποδο­σφαι­ρική χρόνια με υγεία. Επίσης του εύχεται καλές δου­λειές στο νέο μαγαζί που άνοιξε στην Κρε­μα­στή (Pizza Time )».

Από εκεί και πέρα, όπως είχε γράψει η «δσπορ», το βράδυ του Σαβ­βά­του ανα­με­νό­ταν επαφή των ανθρώ­πων του Φοίβου, με τους Στέργο Φελε­γκάκη και Ευτύχη Τζι­βί­λο­γλου.

Με τον πρώτο δεν έγινε το ραντε­βού, λόγω υπο­χρε­ώ­σεων του ποδο­σφαι­ρι­στή, κάτι που ανα­μέ­νε­ται όμως να γίνει μέσα στην εβδο­μάδα.

Με τον Τζι­βί­λο­γου οι Κρε­μα­στε­νοί συνα­ντή­θη­καν, ωστόσο προ­έ­κυψε διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές στους όρους της επέ­κτα­σης της συνερ­γα­σίας τους.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», ο υψη­λό­σω­μος αμυ­ντι­κός μέσος, έχει στα χέρια του προ­τά­σεις και από άλλες ομάδες, όπως ενη­μέ­ρωσε και τους ανθρώ­πους του Φοίβου.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι ο ποδο­σφαι­ρι­στής, μετέ­φερε στη διοί­κηση των Κρε­μα­στε­νών, την πρόθεσή του να αλλάξει παρα­στά­σεις και όπως όλα δεί­χνουν, οι δρόμοι τους με τον σύλλογο της Κρε­μα­στής θα χωρί­σουν.

Κάτι παρό­μοιο ισχύει και με τον επι­τε­λικό μέσο, Γιώργο Δελα­πόρτα, καθώς και αυτός έχει δεχθεί κρού­σεις από άλλες ομάδες.

Πάντως, τίποτα δεν πρέπει να θεω­ρη­θεί δεδο­μένο, καθώς οι άνθρω­ποι του Φοίβου θα έχουν και νέες επαφές με τους ποδο­σφαι­ρι­στές, μέσα στο επόμενο χρονικό διά­στημα, όπου θα επι­διώ­ξουν να τους δια­τη­ρή­σουν στο έμψυχο δυνα­μικό τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.