ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρούτσης: Τα μέτρα του ΦΠΑ θα είναι τρομακτικά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βρούτσης Γιάννης

Την κριτική του άσκησε ο βου­λευ­τής της Νέας Δημο­κρα­τίας, Γιάννης Βρού­τσης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στα όσα είπε ο υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών, Γιάννης Βαρου­φά­κης σχετικά με τον ΦΠΑ «στον ενικό», το βράδυ της Δευ­τέ­ρας.

«Τα μέτρα που κρύ­βο­νται πίσω από την εναρ­μό­νιση του ΦΠΑ και την ευθυ­γράμ­μισή του σε ενιαίο ποσοστό θα είναι τρο­μα­κτικά, σε περί­πτωση συμ­φω­νίας» σημεί­ωσε ο κ. Βρού­τσης και συνέ­χισε λέγο­ντας πως «το δημο­σιο­νο­μικό απο­τέ­λε­σμα της ευθυ­γράμ­μι­σης του ΦΠΑ, δεν το είπε ο κ. Βαρου­φά­κης. Θα είναι πολύ μικρό».

ant1

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.