ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Κω αλλοδαπός που προσπάθησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση εξωτερικού

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Συνε­λή­φθη χθες (14.05.2015) στο αερο­δρό­μιο της Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αερο­λι­μένα Κω, ένας 27χρονος υπήκοος Πακι­στάν, κατη­γο­ρού­με­νος για κατοχή – χρήση πλαστού ταξι­διω­τι­κού εγγρά­φου και παρά­νομη διαμονή στη χώρα.

Ειδι­κό­τερα, χθες το από­γευμα ο κατη­γο­ρού­με­νος μετέβη στον Κρατικό Αερο­λι­μένα Κω και κάνο­ντας χρήση παρα­ποι­η­μέ­νου δια­βα­τη­ρίου αρχών Πακι­στάν με επι­κολ­λη­μένη πλαστή άδεια δια­μο­νής, επι­χεί­ρησε να επι­βι­βα­στεί σε πτήση με προ­ο­ρι­σμό το Βέλγιο.

Το δια­βα­τή­ριο και η άδεια δια­μο­νής κατα­σχέ­θη­καν.

Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γη­θεί στον κ. Εισαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Κω.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.