Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 14/05/2015 και από 09:00 έως και 13:00 θα γίνει επισκευή βλάβης του δικτύου ύδρευσης επί της οδού Γεωργίου Σεφέρη .
Προβλέπεται να παρουσιασθεί πτώση πίεσης/διακοπή της υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα στις παρακάτω περιοχές :
1. Ανάληψη
2. Ροδοπούλα
3. Δασκάλοι
4. Ηλιούπολη
5. Ασγούρου
6. Μόντε Σμίθ
Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής , και παρακαλούμε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί κατά την διέλευση τους από το ως άνω σημείο επισκευής της βλάβης (Γεωργίου Σεφέρη).
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.